Új üzleti kapcsolatok indiai Adja növekvo lelkesedést raktári elismervények

Ez héten bejelentették, hogy a Bombay Stock Exchange (BSE), Mumbai lesz 26%-os részesedést az állami tulajdonú Nemzeti Multi Commodities Exchange (NMCE) elleni gyors növekedése a Mumbai Árutozsde (MCX) és az Indiai Nemzeti nyersanyag-és származékos Exchange (NCDEX). Ez a fejlemény érdekes, hogy megelozi a végleges szabályozás megalkotását az indiai raktári elismervények jogszabály, amely átalakítja mezogazdasági termelo és az ellátási lánc finanszírozási Indiában.

Alapvetoen az ezt foglalkoznak<, NMCE képesek lesznek csap az elektronikus kereskedelmi rendszer a BSE és használja alapjául mezogazdasági szerzodés vagy akár kereskedelmi átruházható raktári elismervények amikor az indiai raktári elismervények törvény hatálybalépésekor ez év folyamán.

Más állam szerve a Központi Raktározás Corporation of India (CWC), a 26%-os részesedést szerzett NMCE, ami azt jelenti, az új részvényesi csoport lesz egy kiváló lehetoséget add raktárba infrastruktúrának a NMCE kínál. Egyszerubben szólva, NMCE tunik biztosító átváltási funkció, a BSE a technológiát és CWC fizikai tárolási infrastruktúra.

Képzeljük vagyunk néhány hónappal a jövoben és a tie-ig befejezodik, és az indiai raktári elismervények jár letétele. Az az elképzelés, lehet, hogy akkor képes lesz arra, hogy árut egy CWC raktárba, aki a szóban forgó elektronikus raktári átvételét, amelyek azután vagy kereskedni NMCE vagy használt biztonsági emelni finanszírozza a bank.

Mindez jó hír a fedezett hitel-és strukturált kereskedelem finanszírozásának (mérlegen kívüli hitelek) Indiában. Mert egy raktár átvétel biztosítékként felhasználni a hitelt, ez enyhíti a nyomást a kereskedo mérlegében. Ez szabadít fel több forrást a kereskedo használja más módon, azaz növeli likviditását a rendszer.

Nemrég jelentették az indiai nemzeti sajtóban, hogy a CWC akar fellendíto lehetoségek annak elérése szerte Indiából. Azt akarja, hogy felneveljék a mezogazdaságból, ezért megérti, hogyan kell használni áru a kockázatkezelés és a raktári elismervények.

Miután a BSE-NMCE-CWC tie-up teljes, az új egyesülés lesz képes a rendszer, amely teljes köru, amely szolgálja a szükségleteit a kereskedok és a termelok számára egyaránt nyújt és amely új finanszírozási lehetoségek kereskedelmi vállalatok hazai és nemzetközi .

No comments:

Post a Comment