Hogyan Eladás Arany Ékszer - tippek és oktatás

Ha Ön, mint egy csomó ember manapság mit keres a módját, hogy pénzt takarít meg és hoz több pénzt. Ennek egyik módja sokan megállapították, hogy a megélhetést is, hogy eladja a dolgokat, hogy nem kell, vagy szeretne csinálni. A legnépszerubb ötlet az, hogy messze eladni arany ékszer, ami hibás vagy már nem akart. Egy egész iparág körül bukkant fel ezt a gondolatot az elmúlt években.

Arannyal a rekord magas szinten, hogy nagyon vonzó ötlet megtérít azok a régi gyuruk, nyakláncok és egyéb éks
Eloször is, tudják, hogy a ruhák vásárlási arany nem mind egyformák. Míg a legtöbb neves ezek nem mind fizet azonos aranyat. Valójában, ha mész fogja meghatározni, hogy mennyit kap az Ön aranyat. Vessen egy pillantást a vizsgálat, ha az ügyfél, ha eladni arany ékszereket négy különbözo vásárlók. Nem túl meglepo módon a legjobb arány felhagyott bánya, amikor elküldtem neki aranyat egy valódi arany cseréje helyett a bevásárlóközpont kocsi srácok, vagy akár helyi ékszerüzlet. A srácok a TV volt a legrosszabb.

Következo, megértik, hogy csak azért, mert valami színes arany, ez nem feltétlenül készült aranyból. Ez közel lehetetlen-hoz teszt, hátha valami készül arany otthon. Gold vizsgálat szükséges speciális berendezések és savak. A legjobb módja annak, hogy tudni, mi van az igazi arany keres úgynevezett arany fémjelzi. Ezek néz ki, mint "10K", "14K", "750" (18K), stb "K "jelöli Karat és jelzi százalékos tétel készült arany.

A nyaklánc jellemzoje általában a csattal. A gyurut az általában a belsejében a gyuru. Gyakran a Hallmark nagyon kicsi és szükség lehet egy nagyító hogy vedd ki.

Nem számít, hol adja el az arany, akkor ez teszt és megmondja, ha arany, vagy sem. A legtöbb aranyat vásárlók azt mondják, hogy ha nem biztos, hogy azt úgyis a vizsgálathoz.

Aranyozott tételeket nem érdemes újrafeldolgozás aranyozással rendszerint csupán néhány atom vastag. Valóban nem sok arany van minden, és ezeket a tételeket értéktelenek egy aranyat vásárló. Tételek az aranyozott lesz néha egy "GF" a "Gold Kitöltött" részeként jellemezte. A sors iróniája, "Gold töltött" azt jelenti, hogy nem arany az elem nem az atomok vastag külso bevonattal.

Az utolsó dolog, hogy tartsa szem elott, hogy ha elad arany ékszer Ön alapvetoen újrafeldolgozási. Nem várni, hogy a közelében mit fizetett az elem eredeti. Amikor eredetileg vásárolt arany ékszer költségeit a nemesfémek csak egy része a költségek tényezok együtt költségek reklámbevételekbol és termelés területén.

No comments:

Post a Comment