Open Source Bank a pénzügyi stabilitás

Szerepét az információs rendszerek banki vált annyira fontos, hogy a bank figyelembe kell venni a piaci szereplo az összetett szoftver rendszerek és információs szolgáltatások helyett üzemeltetoje boltívek, épületek és ágak. Figyelembe venni, például a valuta kiállítási folyamat során a központi bank. Az egyetlen különbség a bankjegy, amely még nem adtak ki és egy bankjegy, amelyre kiállították a határozatot be egy számítógépes adatbázis.

Az uralkodó információs rendszerek a modern pénzügyi ren
Az elmaradt 4820000000 eurót 2008 januárjában volt, tehát nagy meglepetés mind magasabb kezelésére SG és a szabályozás hatóságoknak, akik addig úgy SG egyik legjobb irányított bank világszerte.

Hasonló veszteségeket és eseményeket végén, amely pénzügyi rendszer a kockázatot csökkenti a befektetoi bizalmat vannak valószínuleg ismét csak az egyik fo oka ennek instabilitás címzettje: szoftver homály. Sok információt kell adnia a valós képet a jelenlegi eszközeinek és forrásainak egy bank ténylegesen tárolt kívül a legfontosabb számviteli szoftver a bank. A szoftver rendszerek, amelyek a futás mellett számvitel nem vonatkozik semmilyen szabályozási ellenorzését, és ezért lehet felhasználni, hogy kijátsszák rendeletek akár funkcionális ellentmondások vagy temporális ellentmondásokat. Funkcionális ellentmondások tartalmaz félrevezeto számviteli szoftvert eltorzított bemutatásához a bank állapotáról. Idobeli ellentmondás áll megtéveszto számviteli szoftver elhalasztása vagy elrejtése bizonyos eseményeket.

Szoftver sötétség a bankrendszer lehet megoldani bevezetésével nyílt forráskódú banki alkalmazások, mint a módja annak, hogy modell és ellenorzi a banki tevékenység. Természetesen, nem vagyunk kívánja felváltani a meglévo banki szoftvert, amely a bankok fektetett évtizedek óta. Vagyunk azonban azt javasolja, hogy vezessenek be hivatkozni szoftver a bankszektorban, közzétett nyílt forráskódú, amely meghatározza azt, hogy egy tipikus banki kell kezelni. A "nyílt sourceness" E hivatkozás szoftver biztosíték arra, hogy bármely állampolgár vagy hatóság szakértoi értékelések olyan szabályokat, amelyeket jelentette meg kell valósítani a bankok. Sot, az adatok szinkronizálása által kezelt meglévo szoftver ezzel a hivatkozással szoftver, bankok nyújtanak rendelet hatóságok egy nagyon pontos képet tevékenységük, sokkal pontosabb, mint amit a számviteli tud nyújtani.

No comments:

Post a Comment