Gazdasági jósno - egy pillantást erre jön depresszió és a hatalmas pénzügyi újraszabályozó

2006 novemberében írtam egy cikket címu kész az elkövetkezo depresszió. Míg nem rendelkezo gazdasági fok - nem hiszem, Warren Buffet vette, hogy ismerje el az amerikai gazdaságot, és szenved valamilyen elég nagy probléma. Mert ennek tudom megjósolni mi lesz a gazdasági esemény, amely a nagy rivális depresszió, ha nem haladja meg azt.

Miért van ez? Mert ahogy azt az én korábbi cikkben mai emberek szállítására jóval nagyobb az adósság terhel, mint volt a nagyszüleik a nagy depresszió. Hála a hite
Egyik az elnöki hopefuls fog mondani, és minden bizonnyal George Bush nem akarja bevallani azt elrontottam - de ez a depresszió az Egyesült Államok és a világ-hoz volna. Az Egyesült Államok már több mint elfogyaszt és termelo szerint túl sok évig. Rekord kereskedelmi deficit kell megállítani. Az Egyesült Államok kielégíthetetlen étvágya a koolaj kell mozgott súlyosan. Egy depresszió lesz ennek eléréséhez - bár a nagy fájdalom.

A valódi kockázat tömeges munkanélküliség - 25%-os -30% a nagy depresszió. Ha eléri ezt a számot munkanélküliek az esetleges zavargások hatalmas és elvárják több tekintélyelvu kormányok felmerülo - a fasiszta Olaszország, Japán és Németország okozta a nagy depresszió.

Nem néz a Wall Street - néz a job számát - a növekvo munkanélküliség és méretét lesz az igazi kulcsa, mennyire rossz a recesszióból / depresszió kap. Utoljára az USA-ban élt ezzel a munkaero-tartalék kiépítése ezer iskola, park, és a kormányzati épületeket. Ez alkalommal az Egyesült Államoknak meg kell használni építeni széleromuparkok-, nap-gazdaságok tömeges fa ültetésre környezet corps.

Kína növekedését nem fogja menteni a világot gazdaság - Kína növekedés függ a hatalmas kereskedelmi többletet az USA-val - ez a kereskedelmi többlete hamarosan eroteljesen csökken a fogyasztói kereslet az USA-ban is mérséklodött a kemény gazdasági alkalommal.

A depresszió lehet arra építeni, illetve kormányok újra keresni a könnyebbik utat, és dobja nekünk ismét egy világháború - a háború, amely sajnálatos módon teszik a második világháború úgy néz ki mint a pikniken.

Élünk, érdekes idok!

No comments:

Post a Comment