Befektetés a nyugdíjba vonulás - Biztos céldátum alapok jó neked?

A mai gazdaság környezetben mindenki egy jobb és könnyebb módját, hogy megmentse a nyugdíjba vonulás; nélküli hiány az emberek a Wall Street alig várja, hogy dolgozzon ki új pénzügyi termékek segítenek a fogyasztóknak megtalálni azokat módon cél-idopont alapokat a legújabb találmányok amelyek lett a divat. Bár céldátum alapok nem új, a korábbi növekedés befektetoi fellebbezés oka a nagyobb ellenorzést. Névértéken, az általuk kínált egy egyszeru módja annak, hogy mentse a nyugdíjba vonulás nem so
Kockázatvállalási

A fo hátránya cél korszeru alapokat, hogy azt feltételezik, mindenki ugyanazt a kockázatvállalási. Kockázatvállalási kombinációja az egyén képességét és kockázatvállalási hajlandóság. Az ember képessége, hogy a kockázat alapú elsosorban a vagyonát. Olyan személy, aki 100.000.000 $ 100,000 $ költ évente egyértelmuen nagy képessége, hogy a kockázatot. Kockázatvállalási hajlandóság, ugyanakkor nagyon szubjektív. Ugyanez a személy esetleg kevésbé hajlanak, hogy kockázatot, ha már korábban elvesztett pénz a piacon. Ezen okból ugyanazon toke nem lehet alkalmas a két különbözo ember is tervezi, hogy nyugdíjba ugyanebben az évben és aki esetleg egymásnak ellentmondó kockázati eltérések. Indítványozók ilyen típusú alapok érdemes módosítani a kituzött idoben, hogy megkerülje ezt a hiányosságot. Például, egy kockázati-idegenkedik a befekteto vásárol korábbi céldátum alap (mert az alap lesz a konzervatív sooner), míg a kockázatot kereso befektetok vásárol egy késobbi céldátum alap. A probléma ezzel a megközelítéssel, hogy kiválasztás egy korábbi cél az idopont nem mindig biztosítja annál kisebb a kockázata (lásd az almát narancs alább).

A legjobb osztály

Nem befektetési társaság szakértoje mindent, és támogatóinak céldátum alapok sem kivételek. Céldátum alapok diverzifikálják gazdaságokban a készleteket, kötvények és készpénzben jár vagy egy alapok alapja vezeto vagy a közvetlen befekteto. Vegyes Alap vezetok diverzifikálják gazdaságok között készleteket, kötvények és a készpénz beruházással számos más befektetési alapok legkisebb kockázatot. Céldátum alapok foglalkoztató alapok alapja megközelítést általában fektessenek be saját családja az alapok. Például, ha megnézzük az összetételét bármely Fidelity, Vanguard, vagy T-Row Ár céldátum alapok, mind befektetési saját befektetési alapok. These befektetési vállalatok számára egyáltalán nem a legjobb állomány és a kötés a befektetési alapok minden kategóriában. Ez a megközelítés is teremt átfedések miatt alapkezelok az ugyanazon befektetési társaság inkább, hogy fektessenek be ugyanazon befektetés vezeto a befekteto terheli kétszer gazdaság ugyanahhoz a beruházáshoz. Míg a cél naprakész alapok alkalmazó közvetlen befektetések ne találkozik ebben a kérdésben, ezek az alapok a kivétel és nem a norma.

Almát Narancs

Mint minden befektetés, fontos, hogy teljesítményét összehasonlítani egy viszonyítási alap mellett. Például, valaki beruházott egy nagy sapka keverék alap lenne összehasonlítani a teljesítményét az S & P 500-at. Céldátum alapok szinte lehetetlen összehasonlítani a viszonyítási alap, illetve egy másik, mert nem pontosan valamelyikébe tartoznak meghatározott csoportját. Alap vezetok óriási szabadságot hogy miként osztják azok alap vagyonát, és ezek az arányok változhatnak bármikor belátása szerint az igazgató. Ennek eredményeként a két különbözo cél-idopont alapok azonos céldátum esetleg nagyban eltéro mértéku juttatást adott napon, ami a teljesítményértékelés még nehezebb. Szerint a Morningstar, célzott aktuális pénzügyi forrásokat a 2010 nyugdíjazási idopont készletnyilvántartást kiosztásáról bárhonnan 9,15 százaléka (DWS Target 2010 alap) 65 százaléka (2.010 AllianceBernstein nyugdíj stratégia). És bár józan ész vezetne bennünket hinni, hogy a 2010-re kituzött idopontot alap elég óvatos, mert a befektetok közel állnak a nyugdíjhoz, a tartomány veszteségek közötti alapok jókora. Az DWS Target 2010 alap elvesztette 3,6 százaléka 2008-ban, míg az átmeneti Oppenheimer 2010 N alap elvesztette a megdöbbento 41,5 százalék ugyanebben az idoszakban. Szerint a közelmúltban Wall Street Journal cikke dátuma június 19., 2009, Morningstar megállapította, hogy a pénzeszközök a kituzött idopontok között, 2011 és 2015 elveszítette 28 százalék. Nincs hiány cikkeket írtak a gyenge teljesítmény a cél naprakész forrásokat az emberek közeli vagy közeli nyugdíjas.

Bottom Line

Egyének érdekeltek megtakarítás öregségi kell kialakítani eszközallokációs, amelyek alkalmasak azok céljait és kockázatvállalási. Senki kell kezdeni öregségi vállalt portfolió biztonságos, csak hogy megtudja késobb, hogy vagyonuk volt fektetett kockázatos alapok és azok 20 százalékát elvesztették. Befektetoknek nem kell a nyugdíj-megtakarítások kitéve indokolatlan kockázatnak az ilyen közel a nyugdíjhoz.

No comments:

Post a Comment