Bibliai Wealth stratégiák beruházások

Legtöbbünk hallott már az "több folyam jövedelem", mint a elérésének eszköze a pénzügyi szabadságot. Ez nem azt jelenti kezd egy másik részmunkaidos "munka", hanem a jólét és a fennmaradó jövedelmébol révén több forrásból a vállalkozások, beruházások, és az ingatlan. Fennmaradó jövedelmébol a pénz, amely továbbra is jönni, hogy te aktívan dolgozik-e vagy sem.

Az elonye, hogy több folyam is, ha egy patak kiszárad felfelé vagy lassítja, akkor mások folynak, hogy felvegye a laza. A legújabb tenden
Ez egy új ötlet? Egyáltalán nem. A Szentírás is egyetért. Prédikátor könyve 11:1-2 azt mondja: "Cast a kenyérnek meg a vizek [többes], a talál után több napig. Adj egy szolgáló hét, és még nyolc esetében még nem tudni, hogy milyen rossz lesz a földön. "

Elso részét ebben a fejezetben (szemben 1-6) beszél figyelembe kockázatok és hogy a beruházások több mint végezze tevékenységét a félelem és gyakorló túlságosan óvatosan. Is beszél, hogy az Ön nagylelku vagyon. De az elso két versben beszélni, hogy szükség van a több bevételi forrásokat, mert nem tudod, mit jelent a "gonosz" lesz a földön.

Mit gondol példái a "gonosz" ez beszél itt? Ez lehet a gazdasági változások és a piaci trendekre is csalás áldozata, perek, és így tovább. A "rossz" lehet változtatni a különbözo ido történelem sot bizonyos idoszakokban az életünkben. A "gonosz" nem feltétlenül az ördögtol. Ez nem mindig a lelki támadás. Lehetett csak lenni tendenciák és a változások a rendszer, de bármi legyen is, szükségünk van több bevétel forog diverzifikálása és terjedése a kockázatokat. Szeretjük azt hinni, hogy mi a keresztényeket immunis az ilyen dolgokat, és én természetesen nem vagyok beszélo hogy az elmúlt téged, de az Úr nem ad nekünk bölcsességet kell készíteni az esetleges csapadék esik a "csak és igazságtalan" mert azt mondja a Máté 05:45. Több bevétel forog az egyik módja annak, hogy csökkenti vagy megszünteti a "gonosz," mert ha van elég patakok, lehet teljesen eltunik, és akkor észre sem túlságosan.

Ez az áthaladás Prédikátor hozzáteszi vers 6.: "Reggel, koca te magodnak, és este, nem visszatartani a kezét, mert nem tudja, mely virágozni fog, vagy ezt vagy azt, vagy pedig mind a kettonek egyforma jó lesz. "

Úgy gondoljuk, hogy ha egy bizonyos befektetési nem ad vissza jó, vagy talán még megy délre, hogy Isten nem volt benne. De ez itt egyszeru, hogy nem mindent, amit befektetni virágozni fog, de ez egyébként! Természetesen ne légy bolond, lehet okos, ne a lecke és a kello gondossággal járt el, de csak free magát annak tudatában, hogy néhány jó lesz és néhány sem. Ne ítélje el magát, amikor néhány befektetési és üzleti vagy ingatlan kezelésére nem dolgozott ki talán, mint gondoltad volna. Úgy vélem, az Úr megáldja a erofeszítések, ha nem az adott beruházás lehet a következo alkalommal. A problémát a gonosz szolgája a példázatban a Minas Lukács 19. Nem akart valamit és nem dolgozik. Nem is megpróbál, és ez az, amit tett a mester ideges.

Ne feledje, a dot-com buborék 2000-2001? Ember droves kezdodött befektetés ingatlan. Akkor, amikor a média elkezdte kántálni a lehetoségét egy ingatlan buborék (ami varázslatok "lehetoséget" számomra), sokan keresték, mit gondolnak lenne a "következo nagy dolog."

Azonban, ha változatos a vállalkozások, beruházások és ingatlanügyletek, akkor nem fogja érinteni, mint a piacok nagy változást a különbözo területeken. Ha van egy bump az út egy-ból-piac, akkor a többieknek, hogy továbbra is áramlás.

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy diverzifikálja a befektetéseket a befektetési alapok. Úgy vélik, ez a módszer terjedésének kockázatát és játék ez biztos, ám a valóságban minden csinálnak fektet több és több papír eszközök. Mi lenne, ha a tozsdei zuhant? Nem lehet megtéveszteni azt gondolni, hogy írja be a "gonosz" nem fordul elo többet soha mint amit 1929-ben. Ha a tozsde volt nagy ütközés, leginkább alapok lenne kimerültem. Nekünk volt egy pillantást hogy néhány évvel ezelott, amikor sok nyugdíjbiztosítás fektetett alapok zuhant majdnem semmit. Megértem a vásárlás és tartsa stratégia és dollár költségu átlagos, de mi van azokkal, csak a belépo nyugdíjkorhatár? Nem volt ideje várni a pénzeszközök el biztonsági másolatot készíteni. Tehát a kockázati alap és 401 (k) ek is vannak kockázatai is, ugye?

Mi továbbra is azt feltételezni, hogy a tozsdén mindig felmegy és a kölcsönös alapok megadja nekünk a biztonsági amire szükségünk van. Közös alapok tevékenységét a különbözo alapok, de még mindig sokkal csatlakozik a hagyományos tozsdei. Igen, a sokféleséget a növekedési alap-, kötvény-alapok, a Mid Cap alapok, pénzalapoknál ágazati alapok, a nemzetközi alapok, stb de mik azok? Készletek és kötvények! Semmi baj, hogy fektessenek be a kockázati alap és 401 (k) ek, de amit mondani akarok nem támaszkodhat csak az, és nem csinál semmi mást. Senki ne hagyatkozzunk kizárólag egy befektetési típusú vagy egy vállalkozás számára kizárólagos bevételi forrása vagy a nyugdíjazás.

No comments:

Post a Comment