The Pell Grant - Szövetségi Pénzügyi Támogatási

Finanszírozása a felsooktatási gyakran elsöpro, különösen akkor, ha jön az alacsony jövedelmu család. Lehet, hogy nem is lehet figyelembe kollégium miatt a pénzügyi helyzet. Mégis, van egy megoldás: a Pell Grant.

Mi a Pell Grant?

A Pell Grant pénzügyi-szükséglet alapú szövetségi kormányzati támogatás, hogy soha nem kell visszafizetni. A szövetségi kormány elkezdte odaítélésekor azt 1960-ben nevezték Claiborne Pell, egy amerikai szenátor. Az ok mögött létrehozását a támogatási volt, hogy segíts
Ezeket a támogatásokat kell alkalmazni egy a részt vevo intézmények 5400. Az iskola használja a támogatási pénzt ki iskolai oktatást és a díjak vagy fizetnek közvetlenül általában csekken. A pénz folyósítása legalább egyszer egy félévre.

Összeg, amit kaphat:

Mennyi pénzt kap az Pell Grant függ egy pár dolgot: a család jövedelme, költségek jelenléte, és hogy te beiratkozott a teljes vagy részmunkaidos.

A 2006-2007 közötti maximális támogatási Pell elérheto volt a 4050 $. A 2007-2008 most 4310 $. Mint látható, a legnagyobb is változik minden évben függvényében a program finanszírozására.

Ez a pénz segíti a szegény családoknak minden Amerika-szerte a küldo, hogy a gyerekek egyetemre. Ezek a gyerekek, akik megkapták az egyetemi oktatás hozzáadott értéket a gazdaság.

Hogyan kaphatok egyet?

Kérelmezésére vonatkozó szövetségi támogatást meg kell töltenie egy szabad alkalmazás szövetségi Student Aid (FAFSA). Akkor választhat, hogy ezt online vagy az iskolában Pénzügyi Támogatási hivatal.

Az elso dolog, amit meg kell csinálni, mielott kitöltésével online FAFSA is beszerezni a PIN-kód (Personal Identification Number). Tudod kap a PIN-kód a http://www.pin.ed.gov.

Ahogy töltse ki a FAFSA, akkor eldönthetjük, hogy néhány dokumentumot a közelben. Néhány ilyen dokumentumok vannak a társadalombiztosítási kártya, vezetoi engedély utolsó évben W-2 formában, utóbbi években szövetségi adóbevallását, a szülok szövetségi jövedelemadó vissza az elozo évrol, és néhány más dolog.

Ha befejezte kitöltésével 1 FAFSA, elküldjük Önnek a Student támogatás jelentés (SAR), amely jelzi, ha Ön jogosult a szövetségi Pell Grant.

Az akadémiai idei FAFSA határido már telt el. Akkor nem kapunk 2007-2008 alkalmazás már. Mindazonáltal, ne add fel a reményt megszerzése felsooktatás? Akkor lehet alkalmazni, a Pell Grant jövo évi, amíg küld a kérelem júniusig 30, 2008. Ne hagyja ki a határido újra!

Megjegyzés: e cikk alkalmazása megköveteli, kapcsolatokat, érintetlen.

No comments:

Post a Comment