Indián támogatások

Vannak boséges számú indián támogatások csak regisztrált indián törzsi tagjai és alaszkai and hawaii bennszülöttek. Vannak indián támogatások az oktatás, lakhatás, gondozó idos törzsi tagok, a kulturális megújulás, a környezetvédelem, és a törzsi gazdasági fejlodés. És ez csak a hegyét a jég Burg! Azonban, csak azért, mert a pénzeszközök rendelkezésre állnak minden e területek, és több, az ember ne a benyomásom, hogy a pénz könnyen gyozött. Részesülo indián ad versenyképes eljárás és a szükséges< kitartás és a kutatás. Honlapom alján ezt a cikket Önnek minden információt meg kell érhetsz egyet.

Az egyik az elso lépések alkalmazása szinte minden amerikai indián támogatások igazolja, hogy Ön regisztrált tagja elismert szövetségi törzs. Fontos, hogy ezt a folyamatban a leheto leghamarabb. Annak megállapításához, hogy ön jogosult a törzsi tagság forduljon osi törzs. Egyes törzsek meg törzsi tagságot. Az Elnökség indiai Minisztérium (BIA) törzsi vezetok könyvtár tartalmazza az összes szövetségi elismert törzs, valamint a kapcsolattartási információkat a helyi törzsi vezetok és irodák BIA. Más utakat nyomon követheto a Native American örökség kereso haza nyilvántartás segítségével internetes keresok, és ellenorzés helyi és állami nyilvántartási hivatalok. Beszéljen idos rokonok, és próbálja megtalálni születési és halotti anyakönyvi kivonatot, a házassági engedélyt, naplók, újságkivágásokat, stb Check iskolai, egyházi és megyei törvényszék nyilvántartást információk - is keres tetteit, a végrendeletek, föld vagy más ingatlan szállításokra. Is írhatsz az Elnökség a Vital Statisztikai tájékoztató jellegu. Egy másik lehetoség a foglalkoztató szakmai genealógus csinálni a kutatás az Ön számára a díjat. Tudod írni a tanács tanúsítása családkutatók vagy Szövetségének szakmai családkutatók és kérheti azok listáját genealógiai kutatók bérlése.

A keresett online leszel meglepett az összeg támogatások odakinn (csak a felhasználás "indián ad", mint a kulcs szó a honlapomon). Például a Native American lakhatási támogatáshoz és az önrendelkezés törvény 1966 létrehozott egy Pályázati amit ad pénz évente az alacsony jövedelmu bennszülött amerikaiak és az alaszkai oslakosok segíteni a lakhatási igényeket. A pénz oda törzsek Alaszka villages aki viszont kezeli a pénzt és osztja azt úgy, ahogy az a legjobban megfelel az igényeinek egyéni közösségben. A US Department of Housing and Urban Development (HUD) szintén lakás és a ház rehabilitációs lehetoségekkel kifejezetten Native amerikaiak.

Egy érdekes forrás a Seva Alapítvány, amely a díjakat adnak pénzt bárhol között $ 500 - $ 5,000, fu gyökere, bennszülött emberek indított programok lehet figyelmen kívül hagyni a nagyobb alapítványok. Seva díj $ 50.000 évente a kisebb támogatásokat a városi és a vidéki közösségek az USA-ban. Mert Seva eros hitet a fontosságát önállóság és az önrendelkezés csak Native vezetett és kezdeményezett projektek el. A szépség ilyen támogatások lehetové teszik, hogy a sok kreativitás és az eredetiség.

Másik nagy forrás CodeTalk, amely a szövetségi, az ügynökségek közti, indián honlap kifejezetten hoz szállít elektronikus információt a kormányzati szervek és az egyéb szervezetekkel indián közösségek.

No comments:

Post a Comment