Miért Olcsó biztosítás Nincs alku

Volt egy hívást egy bi-poláris társ az enyém a múltkor aki minden oly sokszor megy ki a mélyvízbe.

: "Folyó vér" mondta. "Gyere nyári, utcái Leamington lesz futás vele."

"UH, huh, mondtam," Bizonyára lesz rosszabb, Stratford? Mindazokkal, akik piszkos lakótelepek körbe a shakespeare-i szíve? "

"Soha." Mondta komoran, "Van négy muggings in Leamington hétvégén."

Én egyáltalán nincs kétségem afelol, hogy John rossz, s egy gyengéd lélek, így biztosan nem lesz rá csinálsz valami egyáltalán ...

D
Eloször volt az olajválság ... akkor volt 9,11 ... és most meg. Négy muggings heti Leveles Leamington Spa, az édes Swarkovski kristály a nagyon Heart of England. (Leamington, a halál Leamington híre, emlékszel?)

De a vállalati eroszak sokkal rosszabb, mint ez. Tehát kérem: amikor az utolsó alkalommal, amikor volt egy jó tapasztalat egy biztosítótársaság? Az egyik, aki nem húzza le bizonyos felháborító módon, kisasszony, eladni egy politikai, bánik veled, mint a büntetoeljárás, ha az áldozat egy katasztrófa azt hitted teljes mértékben kiterjed a világ?

Nem tudom, mi az élet, mint most a csarnokokban a pénzügyi vállalatok világszerte, hanem más vállalati környezetben van egy halom betegség, hiányzások és a fáradt emberek próbálják fedezni, mert a három munkahely kollégák már lottek, vagy nem helyettesítheto.

Tehát az intelligens srácok ezek az intézmények (téged és engem), harcot, ha a részvényes (amit te és én) sivatagi oket, ahogyan ok is annak érdekében, hogy biztosított (ez a te és én), meg kell küzdeni Minden penny.

Ezért van az biztosítási kötvények egyre nehezebb megérteni, és a legfontosabb tényeket igazolja, hogy az FSA azt állítja, segít megérteni az apró betus részt nem sokat segít. Azt (amit te és én újra) nagyon sokkal jobban kezd kerek dolgokat, mint az FSA vannak "szabályozása" oket.

Már csak egy válasz - ez: "olvasd el a politika, és egy megy." NE tegye a következok:

1) áthelyezése olyan országba, ahol az nem kell, hogy bezár ajtót. Az emberek biztonsági ajtók, ha van valami más akar lopni.

2) Próbáld kap új állást. Nincs ilyen.

3) Írj felháborodott leveleket a The Times, The Sun, vagy a The News of the World. Kézenfekvo volt az én 75 éves apja 1986-ban, hogy ezek a papírok voltak nyomtatás ugyanazon híreket, és o sosem hallotta a nevét: "Rupert Murdoch."

4) Töltse ideje jön össze abszurd összeesküvés-elméletek egy késoi órán ajánlatot vált híressé, anélkül, hogy megy a televízióban.

5) Írj detektív regény mintegy 1 Telegraph-olvasó anti-hosno nevu Maureen, a Queen Shires.

6) A jegyzékbe veszik hülyeségeket más hogy nem. Azt (amit te és én) fogja tenni oket.

Bon Voyage.

(C) 2009 Alex Brunel. Általános rendszerkövetelmények

No comments:

Post a Comment