Elonyök a pénzügyi szolgáltatások

Kaszinók és a kormány támogatásával lottó értékesítenek remény, csak. De a pénzügyi szolgáltatások valós elonyöket. Mai akarok beszélni ezen ellátás, eltekintve a legnyilvánvalóbb egy, nevezetesen a fizetésének megkönnyítéséhez valamennyi tagja között a társadalom.

Forráselosztás

A pénzügyi szolgáltató ágazat lehetové teszi számunkra, hogy mozog források mentén, egy idovonalon. Bankok ezt befektetési termékek értékesítése és a pénzeszközök azoknak, akik tudják használni azokat produktív. Egy m
Az emberek sem létezhet mozdulatlanul eroforrások ido. Minden gyermeknek meg kell tanulnia, mielott növekedését és létre értéket és jövedelmet. Így az általános nyújtó pénzügyi szolgáltatások a család. Szülok gondozása a gyerekek és reméljük, hogy kap cserébe óvatos, amikor azok a régi.

Kezelési ciklusok

A pénzügyi szolgáltató cégek segítsen bennünket, hogy több eroforrást igény mellett a gazdasági ciklusok. Egy példa erre egy életbiztosító társaság. Fizetsz egy kisebb összeget havonta egy nagyon hosszú ido. Cserébe azt kapja havi fizetés után visszavonul. Használjuk a pénzügyi szolgáltatások zökkenomentes ki más típusú gazdasági ciklusok is.

Példa:

évi szezon

termék életciklusa

gazdasági ciklus konjunktúra-dekonjunktúra

Minden gazdasági ciklus tartalmaz egy idoben a befektetok és más idoszakban nyereséget. Pénzügyi szolgáltatások hadd tartsa források késobbi felhasználásra, és lehetové teszik számunkra, hogy összpontosítani a forrásokat, ahol ígéretet a legjobb eredményt.

Hogy csináltad ezt? Ember születik és meghal, új projektek indulnak el, és megállapította, minden egyes nap. Néhány termék jelenleg több eroforrást, mint amennyit fogyaszt. Ez történik leggyakrabban a közepén egy életciklus. Mások szükség a jelenlegi nettó bemenet a források. Az eredményeket lehet egyenlíteni összekapcsolásával emberek és projekteket különbözo szakaszaiban.

Spekuláció

Szezonális ciklusok és bumm / bust ciklus a gazdaság szükségünk van egy másik típusa a pénzügyi szolgáltatások, felhalmozódása materiális árukat. Például többlet mezogazdasági termékeket tárolják nyáron és osszel. Megesszük oket télen és tavasszal. Szinte egyáltalán nem friss ételt no Európában januárban, de éhes szájat még körül.

A Biblia leírja az archetipikus gazdasági konjunktúra-dekonjunktúra ciklusban: a hét kövér és hét sovány év, irányítja József tárolt élelmiszer-raktárakban. A csúnya szó a viselkedés a "spekuláció". De az emberek nem gyulölik az élelmiszer által biztosított személy elorelátás. Az igazat megvallva utálnak saját myopia, amely gyógyítható használtunk szolgáltatásait spekulánsok, bár egy izmos áron.

No comments:

Post a Comment