Figyelembe kell elkezdeni a nyugdíjamat Több Komolyan?

A legújabb fejlemények és a kapcsolódó kutatás körülbelül a pénzügyi szektor kell állítani, hogy sok brit felnott kezdeni gondolkodni a nyugdíj komolyabban, és hogy mi a szükséges takarékossági a helyén a jövonket. Persze, hogy nehéz szembenézni, hogy fontos tárolása pénz el, amikor sokan közülünk visszaszorítására, és még mindig nehezen engedheti meg magának a csupasz feltételekrol. Mégis, most már lehet, hogy a leglogikusabb idot erre.

Talán a legaggasztóbb publikált a közelmúltban (augusztus< 2009) az, hogy a Prudential (UK). Szerint az öregségi szakemberek közel a harmadik Nagy-Britannia 8.800.000 aktív nyugdíjrendszer tagjai nincsenek tisztában hogy a nyugdíj pénz befektetett több mint egynegyede (2,5 millió) soha felülvizsgálatát mennyire jól nyugdíj muködik.

Ez a kutatás okozott The Independent által Simon Olvas arra az állapotra utalnak, mint "tehetetlensége" a independent.co.uk. Kijelentette: "Még ennél is riasztóbb a tény, hogy a munkavállalók csaknem fele 25 évesen, és még a pénzüket fektették a" default "alap saját vállalati nyugdíjrendszer."

Elso pillantásra az adatokat és olvassa válaszát jelölje ki a kirívó és jelentos kérdés. Míg a legtöbb felnott hajlandók idejüket biztosítva kapnak, a legjobb megtakarítási ráták, a legolcsóbb gépjármu-biztosítás, vagy a gyilkos 2 1s a szupermarketben - nem úgy tunik, hogy törodnek a nyugdíj annyi. Ha nem kapott egy, akkor mindig valami tennivaló, de ami még várhat. Végtére is, a nyugdíj messze van. Továbbá, ha elkezd dolgozni egy új cég és ok megemlítik, hogy van egy nyugdíjrendszer muködik, ez tekintheto egyfajta jutalom - és alig több.

Természetesen, hagyva téged nyugdíjrendszer a cég alapértelmezett terv soha nem valószínu, hogy az abszolút legjobb a pénzéért, különösen egy olyan idoszakban, amikor a piac különösen változtatható. Azonban, olvassa el válaszát is hatással volt rám, olvasás a kutatás egy 25 éves. Tudom valaha is úgy, hogy érdemes lenne véghezvinni a nyugdíj tervet? Természetesen nem. Hanem esetleg még a tennivaló annak érdekében, hogy oktassák az embereket a nyugdíj lehetoségek, s amikor kell kezdeni fizetni egyetlen. És mint a recesszió tette megtakarítások, a biztosítás és 2 1s - talán kezdjük, hogy valóban gondolni nyugdíjak is.

No comments:

Post a Comment