Egészségügy, a jólét és a követése pénzügyminiszter

Az a szeretet, a pénz valóban minden gonosz?

Mai tartozik a csekk de holnap tartozik, a körültekinto befekteto. Még egy személy indul el az életben, szövoszék végén a távolságot. Ez a mindennapi költségek, amely meghatározza helymeghatározást elkövetkezo években. Meg kell végre hosszú távú tervezés a szándékát, hogy hogyan fogja tölteni a legutóbbi években.

Mit jelent a hosszú távú tervezés áll?

Költségvetés

Hosszú távú terv

Biztosító eszközök

a hosszú távú elkötelezettség

These négy
Terv holnap

Egyes tényezok adottak, mint a havi költségek, és elore látható élettartamát. Napi általános költségek egy megadni. Tudod, és elvárják, hogy az ugyanazon a költségek napról napra, plusz költsége szolgáltatás nyújtása, növekszik. Figyelembe véve a tíz százalék Ön rendelkezik ki a jövo Maradnod kell az Ön kiosztott jövedelem.

Adott minden olyan láthatatlan eseményeket, akkor valószínuleg élni mintegy nyolcvanöt év. Ha Ön 2005 mostantól mondjuk munka közben 25 év. . . amit ad ön harminc éve meg kell finanszírozni. Ön alapvetoen vásárol 25 év életmód. Miatt felmerülo költségeket, akkor használja finanszírozás elérése a cél. Ez rendben van, ez bevett gyakorlat, és egy lehet elsajátítani egy kis meghatározását.

A misszió nyilatkozat

Eloször is kezdjük azzal egy nyilatkozatot. A küldetési nyilatkozat csak egy dekorációs szándéknyilatkozatot. Ez egy nyilatkozatot kapcsolatos az oka ennek. Amennyire választ ad a kérdésre, hogy miért. Is hozza napvilágra tényállást. Ha házas, hogy kell egy közös tevékenység. A házastárs kell egyetért a kívánt eredményeket és megállapodnak abban is, hogy muködjenek együtt hogy elérjék.

Másodszor, hogyan fogsz csinálni? Finanszírozási huszonöt éves az élet, miközben vágyom egy ijeszto feladat tehát a legkevésbé. Ha nem pénzügyi tervezo, kérje tanácsukat egy. Az életed a tapasztalat, tudom, hogy hangzik egy kicsit kézenfekvo lenne, de meglepett, hogy sok ember nem ad ez a második gondolat. A reklámban azt a gyulöletet, az egyik ahol a párok tévé megy rosszul. O fut le a helyi szállító és a zene játszik énekesek énekelnek, "I Want It All és szeretném most." Persze, hogy reklám van egy hitelkártya-társaság.

Készíts egy költségvetés

Make olyan költségvetésre és kibír hozzá. Vizsgáljuk meg az életmód, és határozzuk meg, ha tudsz megvenni. Tudom, senki sem akar lemondani mire használták fel és nem kell sem. A körültekinto tervezés akkor lehet készíteni, amit soha nem történik a jövoben. Ne használja hitelkártyákat finanszírozására mai vágyak. Kitöltése mai vágyak hagyja el a jövoben törött és a rendetlenség. Sot, hitelkártyák az egyik legrosszabb fajta finanszírozási lehet használni. A kamatok és egyéb díjak teszi oket a rossz választás a használat. Ha szükséged van valami, korlátozó vészhelyzet esetén kifizetéseket eszközöl magad amíg tudod fizetni készpénzben. Igaz, ki kell használni a hitelkártyát néha, hogy az Ön hitelminosíto fel. Használja a kártyát és a díjazást ki harminc napon belül.

Légy hu ahhoz a költségkeret. Maradj jó úton halad és hamarosan látni fogja eredményeket. Sok jó költségvetési gyalu körül. Ugrás a helyi iroda supply tárolására és biztos vagyok benne, hogy lesz egy. A lényeg az, költségvetési csak annyira jó, mint a kötelezettségvállalás hozzá.

Dolgozzon ki egy tervet Life

Harmadik térkép ki. Mint minden kalandot, akkor kell egy térképet, hogy hová tartasz. Talán lehet, hogy másodállásban vagy munkahelyet vált véghezvinni a cél. Ne hagyd, hogy a mai dolgok a holnapok módon él. Mi történik akkor Ön nem ért ahhoz, hogy a jövoben fizetni! Hogy milyen részletekben, mit kell tennie? Vagy állítsa be expatiations, vagy több pénzt. Ez tényleg ilyen egyszeru. Ha a munka nem elégedett lesz a fováros van szüksége, talán érdemes lesz részmunkaidoben vagy teljes idoben önálló. Tudom, hogy hangzik egy kicsit félelmet kelto, de nem lehetetlen.

Hogyan lehet növelni you bevétel? Egy út van még az oktatás, a minosítés és engedélyezés. Ha Ön egy profi, növelheti a értéket ért el magasabb szintet lehetséges. A nem szakemberek is, szintén növeli azok értékét a munkáltatónak a tanulás minden van a munkájukat. Részt szemináriumok, konferenciák, olyan dolog, ami téged elonyt élveznek. Mindig emlékezni, az életed a tét.

Kötelezzék el magukat a terved

Most jön le a kötelezettségvállalást. Nem sok ember tudja kötelezze el semmit. Házasság, család, munka, kapcsolatok, kevés vagy semmilyen elkötelezettséget többé. Az emberek túlságosan önálló irányul, és lásd a vállalás mint elterelheti a figyelmét saját teljesítésének. Nem tartozik ebbe a csapdába szabad magad és életet él és kivitelezési élvezet.

Finanszírozáshoz, és el kell tekinteni ha az élo gazdag életét. Használja a tíz százalék tényezo biztosításához leendo és adja meg a nyugalmat.

Él az életet

Ez az életed, hogy hogyan fogod tapasztalatok? leszel folyamatos az igény a pénz és az állandó nyomás pénzügyi társaságok, vagy leszel körültekinto és tervezze meg a pénzügyi jövoje? Terv minden ting te kellett lennie. Egy kis elorelátással, pénz nem lesz probléma, és az életed. . . lesz nemcsak a pályán, de élvezetes.

Következo, Egészség, Gazdagság és a törekvés az Egészségügyi

Boldog Síterep

No comments:

Post a Comment