Mint nekünk

Az amerikai pénzverde már hosszú utat, mert jött létre a Kongresszus által április 2-án, 1972. Az évek során kapott éves bevétele 1 milliárd dollárt. A legtöbb ilyen bevételt átadta az általános alap a Pénzügyminisztérium.

A fo cél az USA pénzverde az, hogy elegendo mennyiségu keringo érmék az Egyesült Államokban használt kereskedelmi és kereskedelem. Emellett további feladatokat mint például a forgalmazás az érmék a bankoknak és üzletágak termelése a bizonyítás és köröztetett érmék, emlékérmék< és érem, karbantartása fizikai megorzése és védelme az amerikai arany és ezüst eszközök és megcsonkított érme feldolgozás, fogadására és megváltó.

Ezen túlmenoen, az amerikai pénzverde is feladata felügyelni a termelési létesítmények különbözo kimondja, hogy tartalmazzák Philadelphia, Denver, San Francisco, West Point és az USA Bullion letéteményes található Fort Knox, Kentucky. Mindezek a szolgáltatások különbözo tevékenységek és feladatkörök hogy az amerikai Mint már hogy felügyelje annak érdekében, hogy minden a megfelelo helyre.

Az amerikai pénzverde egy önálló ügynökség által finanszírozott, és nem használja az adófizetok pénzét, hogy muködik. Bevételei foként "seigniorage", ami a különbség érme-gyártás költségeit és az arca értékét. Eltekintve ez, értékesítés érmék, medálok és az egyéb kapcsolódó tételek forrása saját bevétel.

US Mint kiemelkedo karrier lehetoséget azokat az álláskeresoket akik szeretnék lenni része innovatív és saját finanszírozási szervezetként. Karrier az amerikai pénzverde nagy izgalmasabb, mint bármely más karrierjét az USA-ban, hiszen ez egy csodálatos lehetoség szolgálja az ország védelme amerikai valutát.

Sot, az USA Mint már gyere utat tett meg azóta, hogy létrehozása. Azt, mára egy sokkal megbízhatóbb hivataltól amerikai valutát, szétosztása és fenntartja a vérkeringést. Nem csak, hogy ez vált a megbízható termékek vár numizmatikai és megbízható forrása a foglalkoztatás.

No comments:

Post a Comment