Az ügyvezeto Követelmények nyitása Merchant Account

Mielott belevágnánk foglalkozik a fo követelmények megnyitásáról kereskedelmi számla, fontos megérteni az alapokat. Tehát, menjünk megy.

Mi az a kereskedelmi számla?

Nagyon egyszeru szöveg, a kereskedelmi számla egyfajta pénzügyi megállapodást kötött a kereskedelmi bank és a vállalkozó, ahol az elobbi az utóbbi ad egy új hitelkeret. Minden egyes alkalommal egy üzleti tranzakció történt, akkor a kereskedelmi bank lépés összegyujteni és összeget átutalja az Ön bankszámlájára megtakarítások. A fe
Miért van olyan sok biztonsági és kölcsönös ellenorzések kapcsolódó kereskedoi számla?

Egy kereskedo számla leggyakrabban a számtalan hasonló kockázatokkal hitelkockázat, a csalás kockázata és függo felelosségi kockázat. Egy ajánlatot, hogy minimálisra csökkentsék a kockázati több biztosítékokat és a kereszt-ellenorzéseket hajtanak végre. Ön képes lesz arra, hogy megértsék a jelentoségét a biztonsági intézkedések csak akkor érti változékonyságát ezekrol a kockázatokról. Tehát, próbáljuk megfejteni e kockázatok.

A hitelkockázat-Ez az a veszélye, hogy a kereskedelmi bank úgy tekintettel az összeget, te tartozol a banknak. Kereskedelmi számlákat általában az egyénileg a gyenge vagy nem a hitelminosíto. Ezért a veszélye, hogy a bank veszi elég magas.

Csalási kockázattal A vállalkozás az internet-orientált, így annak valószínusége, hogy a csalás kockázata magas. Tipikus példája a csalás kockázata hitelkártya-tranzakciók által engedélyezett hitelkártya-tulajdonos. A kockázat elkerülhetetlen, hanem teljes mértékben megelozheto.

Függo kötelezettség kockázati Ez a legszörnyubb veszély, hogy esetleg még érvényesíteni Önt zárja be a vállalkozásba. A legjobb példa a függo kötelezettségek kockázat a helyzet, amikor nagyszámú ügyfél elkezd kéri, hogy adja vissza a pénzüket. Ez a kockázat elore nem látható és szerencsétlen minden vállalkozó.

Vagyok jogosult a kereskedelmi számla?

Ha van egy magas kockázatú üzleti hasonló online videojáték-, hitelkártya-helyreállítás ügynökség online gyógyszertár és így tovább, akkor nagyon nehéz lenne beszerezni egy kereskedelmi számla. Felállíthatók díjak kivételesen magas, és a tranzakciós díjak is indokolatlanul magas. Ezen kívül, akkor is elvárják egy tartalék. Ez nem tekintheto negatív követelménynek, mivel a tartalék muködik egy biztonsági hálóként nyomasztó gazdasági szer. Szolgál, mint a letéti bank és lehetové teszi, hogy foglalkozik a nem várt üzleti problémákat könnyedén. A végén, a teljes tartalék összege kizárólag a tiéd. Teljes összegét tartalék és hogyan jön létre a kereskedelmi bank meglehetosen változó.

Melyek a földrajzi követelmények felállítása kereskedelmi számla?

A földrajzi vonatkozó követelmények kereskedelmi számla a következok:

° A vállalat kell egy amerikai társaság.

ó, az árut ki kell tárolni és kitoloncolták USA.

o Meg kell érvényes postai levelezési címét az amerikai.

o Minden üzleti tranzakciók amerikai dollárban.

° A banki garanciát kell egy hiteles társadalombiztosítási szám és egy jó hitelminosítés.

o Végül, a szerver az Ön üzleti honlap kell USA-beli.

Néhány további követelményeket kell figyelembe venni

A fentiek mellett alapveto követelményeknek, akkor eleget kell néhány lényegre is.

Ha a vállalkozás a tevékenység szabályozott, szövetségi vagy tartományi kormányzat, majd késedelem nélkül kap egy üzleti engedély. Továbbá, hogy intézkedéseket személyes garanciát. Végül, töltse ki a jelentkezési lapot nagyon óvatosan. Adjon részletes tájékoztatást, hogy magad, a partnerekkel és beszállítókkal. Továbbá, habozás nélkül adja részleteit internet szerver, a szállítási módok és pénzforgalmát. Végül, engedélyezi a kereskedelmi banki ellátására hitel ellenorzés. Egyszer, mindez megtörtént, doljön hátra és pihenjen erre minden, ami kell végezni nyitni kereskedelmi számla.

No comments:

Post a Comment