Pénz nem várt felsorolva, Újságok

Be nem jelentett készpénz és a tulajdon már a szisztémás emelkedését az USA összegét nem jelentett készpénz nott az új magasságokba, és ma amerikai kormány megpróbál a legjobb átadni $ 32.877billion annak tulajdonosai. Ezt a mamutot összege több mint 117 millió számlát jelenleg biztosított állami pénzügyi vezetok és más szervek.

A kormány már létre több platformon megszólítani a polgárokat. A mai napig, az általuk küldött ki több ezer személyes feljegyzések, értesítések és üzenetek az emberek a
A folyamat elosztás nagyon szisztematikusan kezelnek és figyelemmel kíséri az Országos Egyesületének Nem igényelt Property rendszergazdák. A szervezet aprólékosan nyomon követi az iránymutatásokat és eljárásokat disbursal nem jelentett készpénz. Az Egyesült Államok kormánya gyártott törvények gazdátlan ingatlan már 1940-ben, ám azt megállapította, hogy a végrehajtási ebben a tekintetben a lendületet az elmúlt 15 évben volt. Folyamatának állítása gazdátlan pénzbeli állapította meg nyíltan a polgárok számára.

Az újság a tudatosság

USA kormányzati szervek és ügynökségek már jön a helyi szintu médiumok megközelíteni emberek segítése igény készpénz és tulajdonságokat, amelyeket fekszik a nevükben. Újságot ideális forráskódú platform közeledik tömegek egy nagyobb út. Mivel az amerikaiak többsége nincs semmilyen nyomot pénzt tartanak azok nevét, legtöbb amerikai államok alkalmazkodtak a különbözo intézkedéseket annak tudatában embereket a támogatásra be nem jelentett készpénz és ingatlan.

Maryland állam egyik legfontosabb példája a helyi hatóságok próbálják tájékoztatni helyi polgárok készpénz és a vagyon gazdátlan nevükben közvetítésével az újságok. Maryland van bevétel megjelöl szigorú intézkedéseket, hogy tájékoztassák a személyek betétekkel az újságokban. Az állam több mint $ 42 millió várja a lakosok követelni. Azonban, hogy elérje a be nem jelentett cash & tulajdon, a helyi polgárok érvényesíteni hiteles bizonyítéka a tulajdonjog révén szükséges papírokat.

Colorado állam egy másik példa, mindig vesz további erofeszítéseket tesz, hogy el gazdátlan ingatlanok és készpénz. Colorado állam dolláros értéke 50 millió készpénzben gazdátlan. Az állam közzé Colorado Payback lista szombati újságok. Ez egy tökéletes alkalom Colorado állampolgárok megismerjék a nevét a listára. Ha úgy érzi nevét a listán, hívja az állami kincstári iroda további útmutatást Staking igényét.

Számos biztosítási ügynökségek és a többi hasonló szervezet is elkezdték igénybe az újságok Reklám megtalálják a jogos tulajdonosainak elfeledett biztosítási kárigények és visszatérítések. Néhány szervezet is elment a mértékét forgalomba hirdetmények újságokban az egész állam egy utolsó erofeszítést árok tájékoztatja az embereket.

Az amerikaiak, kelj fel, és Kérd Stakes

A kormány és a különbözo szervezetek betölti része a nyilvánosság tájékoztatást kapjon támogatásra be nem jelentett készpénz szervezett újsághirdetés. Az állami kormányzat csak várják a polgárok, hogy viszonossági alapon emeli az ellátást kéri. Nagyon szükséges, hogy a polgárok vezetnek fülre newspaper hirdetések ebben a tekintetben.

No comments:

Post a Comment