Mi a hosszú távú gondozásra

Amikor az emberek úgy vélik alá hosszú távú gondozás, gyakran gondolnak otthonokban. Tény, hogy a hosszú távú ellátás nem sok köze van otthonokban. Megértése különbség segítenek a család és a pénzügyek.

Gondolj vissza 25 évvel ezelott. Néhány hallott az Alzheimer-kór. Ma, ez a vezeto oka a hosszú távú gondozási szolgáltatások. A hosszú távú gondozás meghatározása, segítségre szoruló saját tevékenységeiket, a mindennapi élet például a fürdozés, öltözo, evés és a kontinencia. Ugyancsak ide tartoz
Ha szüksége van szabadságvesztéssel ellátást, valószínuleg ez lesz meghozni a közösség, nem egy idosek otthonában. Sokan hallottak kényszeríto statisztikák a The New England Journal Orvostudományi kijelentette, hogy 43 százalék felettiek 65 éves lesz szüksége ápolási otthoni ápolás.

Ki fedezi? Medicare, az elsodleges egészségügyi program nyugdíjasoknak fizet csak képzett vagy rehabilitációs ellátást, és nem szabadságvesztéssel járó ellátást minden helyszínen. Medicaid, a szövetségi és állami program pénzügyileg rászoruló személyek fognak fizetni a szabadságvesztéssel járó ellátás, hanem elsosorban otthonokban.

Veteránjai úgy vélik, hogy a VA fog fizetni az otthoni gondozásra, felnott nappali ellátást, illetve az életvitel segítésében. Mint a Medicaid, a támogatás csak korlátozott, és általában a fogyatékosság alapján servicerelated. Az eredmény az, hogy a fogyasztók kénytelenek fizetni a magántulajdonban való ellátás.

Sajnos, a legjobb átgondolt nyugdíjazási terv ritkán veszi figyelembe a hosszú élet az élet. Ennek eredményeképpen a szükségességét, hogy támadni elvét, és elterelni a jövedelem. Ennek eredményeként, egy idosek "legnagyobb félelmei; outliving eszközeiket, a szó szoros értelmében is valóra válik.

Használatának hosszú távú gondozási biztosítás így válik fontos részét képezi a tervezés fogyatékosság által okozott élet hosszú élet. A termék két szerep: segít megorizni a családok együtt, és lehetové teszi a nyugdíj tárca végrehajtandó a célra, amelyre szánták, azaz a nyugdíjba vonulás.

Akár tetszik, akár nem, a gyerekek játszanak kulcsfontosságú szerepet biztosítva a gondozás, mint te kor. Hosszú távú gondozási biztosítás nem helyettesítheti a szükséges családi részvétel nyújtó ellátást, hanem épít rá. Megéri, hogy szakmai segítséget nyújt a személy a legkeményebb feladatokkal, mint például a toileting, fürdo, táplálkozás és a kontinencia. Ez viszont, teszi a család, hogy ellátás javítása és a hosszabb otthon.

Ez azt jelenti, hogy a kritikus kérdés: voltál tervezett következményei élet hosszú életet! Pénzügyi szempontból, LTCI lehetové teszi a nyugdíj tervét változatlanul hagyja. Hogy különösen fontos a legutóbbi meredek csökkenése a portfólió értékét. A termék, az hatású, védi a számlaegyenlegének érték.

LTCI is védi a jövedelmet. Elofordulhat, hogy Ön jogosult Medicaid fizetni idosek otthonában költségek átutalása eszközök, a jövedelem, nyugdíj, társadalombiztosítás, IR-és / vagy 401 k kifizetési sem kell védeni.

Vásárlásakor ezt a biztosítást, meg egy hosszú távú gondozási szakembert. Fontolja meg a képzési, oktatási megbízólevél, és az elkötelezettség, hogy segítsen megoldani a hosszú távú ellátási igényeit. A legfontosabb az, hogy beszélnek eloször körülbelül egy terv vagy egy termék. , Ha érdekli a terv, akkor foglalkoznak a szakember.

Ha ezek középpontjában az elso a termék-és ár, úgy kezd egy másik véleményét.

No comments:

Post a Comment