Felkészülés a nyugdíjra

A következo lista néhány információ a nyugdíjazási hogy ha esik, a munkavállalók minden korosztály számára.

1. Nyugdíjkorhatár

Egy teljes nyugdíjkorhatár változik, de lehet kezdeni ellátásban részesül a 62 éves függetlenül adott. Teljes részletességgel megtalálható a szociális biztonsági Online Öregségi tervezo (http://www.ssa.gov/).

2. Az élet ára

Megjegyzés: az alapveto költségeket akkor is kiguberál rendszeresen után nyugdíjazás. Megjegyzés is várható költségeket, amelyek jött létre, miut<án nyugdíjba, mint az adók és a biztosítási például. Listát szükség, vagy a kívánt vásárol, ami jön ki abban az idoben, mint a nyaralás házat. Mindezek ismeretében várható költségek már megadja az alap összeg, amit meg kell tudni mentéséhez nyugdíjazás elott eljön az a nap.

3. Nyugellátásra

a. TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁS

http://www.SocialSecurity.org adhat becslést. Elso becslés az Ön nyugellátás segít, ahogy tervet, mekkora jövedelmet kell elkülöníteni a nyugdíjba vonulás megtakarítási és / vagy mekkora jövedelmet kell használni az egyéb befektetések.

. Nyugdíjprogramoktól.

Itt, a havi díj fizetendo, amely egy meghatározott idokeretet. A nyugdíjkiadások tervek segítségével tudjuk, hogy mennyit leszel fogadó, ha a terv lejáratakor. Néhány vállalat kap nyugdíjat tervek alkalmazottaik. De akik nem a munkavállaló vagy kérésre vagy o maga tud biztosítani saját nyugdíj tervét egy elore rászoruló cég.

4. Befektetési lehetoségeket

a. A rövid távú befektetések.

Erre példa a banki betéteket. Mentheti a kis összegu, valamint van biztonsági, mert ezek a betétek biztosítottak.

. Hosszú távú beruházások.

Erre példa a részvényeket és kötvényeket. Mentheti a nagyobb összegeket ide. Ezek a beruházások azonban nem biztosított.

5. LIFE nyugdíjba vonulása után

Úgy tudjuk, most hogyan életkörülmények lesz, miután nyugdíjba. Ez segít beállított célzott összeget teljes megtakarítási elérése érdekében azt tervezi, életmódbeli, hogy a jövoben.

Lennél véve könnyen addigra? Akkor el kell kezdenünk a tervezést és a megtakarítás sok már. Lennél keres más foglalkoztatási lehetoségeket? Ez azt jelentené, hogy további forrásokat az Ön számára. Azt szeretnénk, hogy egy fix bevételi forrás után nyugdíjba? Majd a tervet, és takarítson meg akár egy megfizetheto ingatlanalapokat most.

Igen, a késobbi nyugdíjba vonulás. De a nyugdíj-elotakarékosság nem a régi, ez a fiatalok számára. Kezdenünk a tervezést most.

No comments:

Post a Comment