Befolyásoló pozitív változások fenntartható pénzügyi

A fenntartható finanszírozás vált az egyik legígéretesebb és optimista tendenciák a pénzügyi szektorban. Azt mondják, hogy kulcsszerepet játszik alakításában társadalmunk jövojének kombinálásával a pénzügyi céljait a társadalmilag felelos viselkedés. Ahol egyes befektetok már láthatók a környezetvédelmi megfontolásokat, ok aggódnak hatása bizonyos termékek a társadalomra. Bár a jövokép felelos befektetési eltér egymástól nagy mértékben a végeredmény ugyanaz.

A "Double Bottom Line" egyik legfobb< oka, hogy sok befektetok bizonytalanok ismeri a fenntartható finanszírozás. Ezek szerint a ötvözo pénzügyi célok és a társadalmi felelosségvállalás igényel pótlólagos beruházást. Ha azonban újabb tanulmányokat kell hitték, a társadalmilag felelos befektetési alapok és indexek azt mutatják kiemelkedo teljesítményt az évek. Ez megállapítja, hogy nem kell kompromisszumot a profit ha egy felelos befektetéseket. Az utóbbi években több nagy befektetési és kereskedelmi bankok is elkezdett a szociális és környezeti szempontokat figyelembe véve a vállalkozások számára. Még az érdekelt felek úgy vélik, hogy a befektetoknek meg kell mutatniuk, felelosséggel szemben azok a vállalkozások finanszírozását.

A fenntartható finanszírozás tartották elengedhetetlen a pontos tranzakció kezelésére és a portfolió minden cég. Bár több befekteto foglalkozunk a fenntarthatóság és a környezeti hatások tevékenységükrol, sokkal többet még a tennivaló. A fenntartható finanszírozás kell végrehajtani, különösen az érintett környezet és a közösségek. Finanszírozóknak kell elfogadniuk több, mint a jó szándék. Kell követni eros politikák alkalmazott valamennyi szervezeti egységei és a gyakorlat vezeto szerepét a szektor és a társadalom, illetve.

1990-es években, az UNEP Pénzügyi kezdeményezést indított az Egyesült Nemzetek Környezetvédelmi Program. Ez a globális partnerség 170 pénzügyi társaságokat és a UNEP célozzák jobb megértése a környezeti és társadalmi szempontból a pénzügyi teljesítmény. Dióhéjban, erofeszítéseket tesznek világszerte, hogy átfogja a modern megközelítés helyett a hagyományos befektetési politikát. Bár mértéke társadalmilag felelos befektetések viszonylag kicsi, egyre befolyásosabb. Elengedhetetlen, hogy egyre több befekteto tisztában integrálására társadalmi problémákra a befektetések.

No comments:

Post a Comment