Erosít a rossz adós 10 Ways

Nincs könnyu vagy gyors megoldást hoz töröl egy rossz adós. A hitelkártya története jelentések fenntartó cégek, mint a hitel irodákkal, amelyek adatokat gyujtenek a jelzáloghitel-társaságok, a bankok és más hitelezok. For aperiod 7 éves, a hitel irodák jelenthetik pontos negatív hiteladatok. Ezek is beszámolnak csodöt 10 év.

Jelentések nem törlik a lemezed. Szegény adós, noha által okozott munkanélküliség és a betegség csak korrigálni az ido.

A rossz hitel története valóban érintik Önt a jövob
1. A kezdeti lépés a javítási hitel történelem az adós számára, hogy ellenorizze, miért a hitelezok nem tesz ön-ban egy rossz hitelképességét. Kérdezd meg a hitelezo, ha van olyan javítást vagy kiigazítás szükséges a hitel jelentésében.

2. Mindig fizetni a számlákat ido. Fizet idoben, pozitív hatással van a hitelminosíto.

3. Fenntartása csak minimális a hitelkártyák száma. Ha Ön egy nehezen fizeto mindezek hitelkártyák, kérheti a hitelezok elveszíteni fiókját. Jelentés az összes hitel-ügynökség errol állapot változás. Napjainkban vannak olyan esetet, amikor hitelkártyát vagy ebben foglalt információnak az ellopott, biztonságos kártyáját információk és számát úgy, hogy akkor nem lehet áldozatul a hitelkártya-csalás. Haladéktalanul jelentést tesz a hitel cég, ha a kártyát ellopják. Tudják ellenorizni az esetleges szokatlan ügyletek zajlik.

4. Megelozése adó zálogjogot annak köszönheto, hogy fizetésképtelenség szövetségi vagy állami vagyonnal vagy jövedelemmel adók és csodök. A csodöt tartják a hitel 10 éves történetében. A be nem fizetett adó zálogjogot tartanak 7 évig.

5. Kérésre csökkenti a hitelkeretet fiókja. Ez csökkenti a hitelfelvétel és a rendelkezésre álló hitel.

6. Kérelmére egy barát vagy családtag, hogy egy közös signee egy hitelkártya vagy kis kölcsönt, hogy újra létre a hitel állva. Mindig idoben fizessenek! Tartsuk szem elott, hogy a rokona vagy barátja hitelfelvevoi múlttal is érinti, miután kudarcot valljon a fizetés.

7. Óvatosan válassz egy hitelkártya, amely segíthet újjáépíteni a hitel történelem. Kijelöli azt a pénzösszeget és fenntartja azt a fiókjában, hogy lesz elég pénz fedezni az összes díjat.

8. Biztonságos egy példányát a hitel évente jelentést. Alaposan vizsgálja meg a jelentést ellenorizze, hogy nincsenek hibák a számlázási és teljesen mentes a csalás és díjak megkérdojelezheto. Vannak esetek, amikor egyetlen beszerzési árának kétszerese.

Ha nincs hiba, akkor meg kell oldanunk a rossz adós. Lehet tárgyalni a hitel cég megállapodni a fizetési tervvel. Miután megállapodtak a fizetési tervben meg kell követni visszaállítani a jó hitelképességét. Ha nem, ez lesz egy része a rossz adós.

9. Idonként vannak elore nem látható események, mint az orvosi problémák, munkahely elvesztéséhez is vezethet vagy válás okoz Önnek hiányzik vagy a késedelmes fizetése számlákat. A késedelmes fizetések tükrözi az Ön nyilvántartásba. Megjavítani a rossz történelem, lépjen kapcsolatba a hitelezo és magyarázza. Kiigazítására irányuló kérelmet a kifizetési tervet, és felkéri oket, hogy távolítsa el a rossz hitel jelentést, miután kifizette a mérleg.

10. Vannak rendelkezésre álló hitel-javítás Klinikák amelyek rögzítik átalakítása fizetési és visszafizetési tervek illeszkednek a költségkeret. Benyújtott fedezeti javítása a vállalatok felelos dollár 2000-ben igazgatási díjak és a papír is.

Ha már kifogott egy rossz hitel állt, a legjobb módja lehet kezelni a pénzügyi intézményekkel személyesen.

No comments:

Post a Comment