Vásárlás Bankszámla betéti okirat - elonyei és hátrányai igazolás betétek

A világban pénzügyminiszter, egy CD nem jelent CD-n, ez áll a letéti igazolás. Így, ha sikerül megvásárolni a CD-megtakarítás révén és a hitelek vagy a bankokon keresztül, ami megér egy bizonyos pénzösszeg, akkor a bank majd fizet neked cserébe egy meghatározott kamatláb egy bizonyos ideig. Következésképpen, ha veszel egy harminc hónapos CD, akkor kap 3%-os, ami megegyezik az 5000 $. Bár a bank esetleg nem kérdés CD-k kevesebb, mint $ 1000, nem ez a helyzet mindig. Általában nincsenek követelmén
Ön szabadon választhat, mikor kap az érdeklodést, hogy az éves, negyedéves vagy havi, vagy akár a futamideje CD. Csak vigyázz, hogy bármi érdeklodésüket ez, soha nem lesz hozzá az eredeti összeg CD-t. This áll nyitva áll ellentétben a normál megtakarítási számla. Mindazonáltal, kiválaszthatja kell megfizetni csekken, vagy azt szeretnénk szerzett érdeke letétbe helyezett egy új fiókot.

Célszeru ne visszaváltása CD elott lejárata egyeztetett. Ha készpénzes korábban állapodnak meg, lehet, hogy elveszti 3-6 hónapos kamatozó egy ilyen büntetés az úgynevezett "büntetést mihamarabb vonják".

Az egyik elonye, hogy CD-k is biztosított a kormány (általában az FDIC program), és ez azért van, mert pénzintézetei által kiadott igazolásokat. Más szóval, a felvásárlást CD egy kockázatmentes befektetés.

A másik elonye a szabad vásárolni és eladni CD-it mint bármely Kötvény vagy részvény-, szükséges, pl egy brókercég házat. Értékesítésével CD Így lesz elkerülni a büntetést fizetés.

Akkor is teszek a megfontolás, hogy CD-k rendszerint már minimális, többnyire $ 5000, és kell a kerek számokkal (többszörösét 1000).

No comments:

Post a Comment