Folyó fizetési mérleg Vs Takarékszámla

Az egyik legnépszerubb fajta banki számlák az Egyesült Királyságban a folyószámlák. Folyószámlákat kínálja a legtöbb bank és pénzintézetek, valamint a jó oka is, ok egy nagy forrás tárolja a pénz. Úgy tunik azonban, hogy egy kicsit zavart fog körül, hogy a különbségek között a folyó fizetési mérleg és a megtakarítási számla. Bár mindkét beszámoló célja, hogy biztonságosan tárolni a pénzt, vannak valóban jó néhány különbség köztük. Tehát pontosan mi a különbség a folyó fizetési mérleg és a megtak
Nos a választ erre a kérdésre, hadd eloször vessünk egy pillantást a Üzleti számla és mit kínál. A folyó fizetési mérleg is nézett, mint a normál banki vagy folyószámla, hanem egy amit széles skáláját kínálja a különbözo funkciók és opciók. A folyó fizetési mérleg, akkor befizetni pénzt akar (beleértve fizetési utalvány), visszavonhatja az összeget vagy közvetlenül a bank, vagy a nap 24 órájában keresztül bank kibocsátott betéti kártya. Folyószámlák is lehetové teszi át adott pénzösszeg más számlára, amit lehet. Alapvetoen, tudod összead és kivonni pénz amikor tetszik egy

Most nézd meg a megtakarítási és mitol különbözik a társaság Üzleti számla. Megtakarítási számlára kerül követoen pontosan mi a neve, azt sugallják, azzal, hogy egy fiók nyitva áll a "mentés" pénz. Legtöbb ember nyit egy megtakarítási számlára úgy, hogy nekik kell majd pénz eltette az esetben, ha erre szükségük lehet valamilyen okból. Sok bankok megkövetelik, hogy a pénzt kell tartani a számla egy bizonyos ideig, és ha bármikor van szükség, hogy vonja vissza néhány egészet, a bank díjat egy névleges díjat. Mégis bár vannak bankok, amelyek lehetové teszik a teljes hozzáférést a pénzt nem büntetés egyáltalán.

Ahogy látható, a két különbözo számlákat teljesen különböznek egymástól. A folyó fizetési mérleg célja, hogy lehetové teszi a letétet, visszavonására, pénzátutalás míg a megtakarítások csupán azt jelentette, megtakarítási. Míg a két különbözo bankszámlákon elég sokban különbözött egymástól, az egyik legfontosabb hasonlóság, hogy mindketten a szempontból érdekes. Bank fizet bizonyos mértéku kamat a pénz tárolt vagy számla, egy csomó ember épít a megtakarítási számlák akár rettenetesen köszönhetoen kamat és ugyanez vonatkozik is.

Függetlenül attól, hogy választani megtakarítási számla vagy Business Company számla döntés alapulhatnak kizárólag rajtad múlik. Tudnál csak megnyitni egyrészt azért, mert valamilyen megtakarítási számla mindig jó-hoz volna. Üzleti számla lényegében hasonló a normál bankszámla tekintetében, amit betét, visszavonására, pénzátutalás, valamint néhány egyéb funkciókat. Megtakarítási számla valóban nincs szükség, ha jó irányító pénzt, és mentse a saját, de ha a típusú egyénnek impulzívan vásárol mindent, akkor talán a számlák sem lehet egy rossz dolog van.

No comments:

Post a Comment