Mi nem költség finanszírozása?

Ebben a cikkben a "Mi a nem ár finanszírozás" fogom magyarázni az alapokat a finanszírozási költség nélkül. De mielott elmegyek, amit nem ár finanszírozás, sokan szeretnék megtudni, "mit finanszírozás" általában. Azok számára a kicsi, aki nem tudja mi a finanszírozás, olvass tovább.

Finanszírozás kiterjed minden olyan hitelviszonyt megtestesíto kölcsönvett ellen ingatlanok, ingóságok, szellemi tulajdon, vagy bármilyen dolog, ami garantálja a visszatérési pénzt kölcsön. Ez általában az jelzálogg
A párt, aki a pénzt adja lenne a hitelezo vagy más néven pénzember. Most, ha egyszer már megállapodásra jutni a bankár, azt kell fektetni papírra.

Ez letette a papír közé tevékenységek, mint a címet a biztosítás, a díj rögzítésére, letéti díjak, feldolgozási díjak, biztosítási díjak, költségek a hitel dokumentumok és így tovább. Mindez fog kerülni a kis batyut, és ez alól, ha ki az úgynevezett nem ár finanszírozás.

Most a következo gyakorlati kérdés jön, nem költséghatékony finanszírozási lehet? A válasz egy nagy IGEN. The finanszírozóknak Önnek nincs költsége finanszírozás. Ez tette lehetové csak a hozam terjedését. Is nevezik, mint a hitelezok engedmény.

Mi ez a hitelezok visszatérítés vagy úgynevezett hozam terjed? Fogom bizonyítani, ezt egy kis példa. Eloször is hadd mondjam el, hogy minden adat ebben a példában ne jelentsenek kamat által nyújtott bármely pénzember vagy adott idoszakra.

Képzeljük, hogy van néhány hitelezok mint valami kereskedelmi bankok, jelzáloghitel-társaságok és a bankok közös. Ti vagytok a kölcsön kezdeményezo megközelítést a bankok iránti kérelmet kölcsön.

Most ezek a szervek adnak kölcsönt ütemben nevu nagykereskedelmi árát kamatláb. Most az Ön hitelkérelmi Ön kínál kamatláb magasabb, mint a teljes eladási érték kamatláb a saját céljaira.

Most ez a helyzet a hitelezo díjat fizet Önnek melynek neve hozamot terjed, vagy ha jogosult a visszatérítésre. Ez lesz a helyzet, ha a kereslet meghaladja a kínálatot.

Ha az eloírtnál hitelt mértéke 5,125%, akkor alá zár az idoszakot. Engedje meg, elképzelheto, hogy a zár az idoszak 15 nap. E arány nem lesz jogosult a visszatérítésre. De, ha alkalmazása a magasabb kamatláb mondjuk 6% akkor nem kell fizetniük saját bezárásának költségei. Ez abban az esetben ha alatt zár az 30 napos. Ez lesz így a kölcsön egy kicsit drágább leszel fizet a különbség egy idoszak további 30 nappal.

Remélem ezt a cikket adott Önnek világos képet, hogy mit nem ár finanszírozás és hogyan muködik.

No comments:

Post a Comment