BOE figyelmeztet több brit kamatláb Felkelési

A Bank of England kormányzója Mervyn King ismét figyelmeztette a magasabb brit kamatlábak miatti eros gazdasági tevékenység és a folyamatos inflációs nyomás az 1 CBI esemény.

Az o érvelése emelésére brit kamatok 5,5% májusában kijelentette: "A Monetáris Politikai Bizottság figyeli majd szorosan mutatói kapacitás nyomás, áremeléssel kapcsolatos szándékairól, és az inflációs várakozások. Ha ezek a mutatók továbbra is emelkedett, az MPC lehet, hogy további lépéseket. Nincs egyszeru vagy önálló ért
Link ábra az egyesült királyságbeli Az infláció és a kamatlábak http://www.marketoracle.co.uk/images/Nadeem_Walayat_5_6_07.jpg

Bár a bank figyeli a CPI infláció, jobb mutató inflációs nyomás a gazdaságban az RPI Index, amelyre szinte minden fizetési ügyletek épülnek és így jár jelentos hajtóereje a jövobeli inflációt. Az elmúlt várható dip from 4,80%-ról 4,5%-os értéktol kevés változást a tendenciát, és a legjobb esetben ad még egy hónap haladékot hitelfelvevok elott a következo árfolyam emelkedése fordul elo.

A piaci Oracle elorejelzése a következo emelkedése 5,75%-kal, augusztusban fordul elo, 2007-ben. A közeli két éve folyamatos elorejelzés már a brit kamatok 5,75%-os csúcs 2007 szeptemberéig. Terjedése nyomán 5,75%-os piaci Oracle közzéteszi a következo elorejelzést UK kamatlábak a következo 2 év.

A jegyzokönyvet a Bank of England legutóbbi ülésének jelenik meg a 09:30-án, szerdán 20 jún.

No comments:

Post a Comment