Comparing vállalati és kereskedelmi banki juttatások

Vállalati és kereskedelmi banki általában fenntartva a vállalkozások és a nagy társaság, ami megköveteli a nagy mennyiségu készpénzt kell kezelni, hogy egyértelmuvé váljon változás, egyre pénztárosok ellenorzése, illetve kölcsön pontokra vonatkozó üzleti vagy társasági lenne szükségük.

Kereskedelmi banki tevékenység általában helyi vállalkozások minosülo kisvállalkozások vagy vállalkozással, amely nem igényel nagy összegu készpénzzel vagy lesz ami nagy hitel kifizetések vagy betéteket.

A válla
Egy vállalat a szempontból vannak bizonyos kockázatokkal kell tenniük annak érdekében, hogy sikeresek legyenek. A kockázatkezelési vagy értékelés, amit a vállalati banki központ feladata, és tudna segíteni egy vállalat kockázatát minimálisra csökkentése érdekében egy pénzügyi terv.

A kereskedelmi bank, az üzleti nyereség általában alapok vagy kamatot a pénz lejáratú betétek és lekötött betétek. Egy olyan kifejezés, betét, ha a társaság vagy üzleti tesz jelentos befizetés kereskedelmi banki intézmény, azok nem lesznek képesek a visszavonás a pénzeszközök egy ideig, vagy a kifejezés, így pénzt, miközben a bank használja, hogy a pénzt meg kell adniuk a többi cégek és vállalkozások számára.

Van néhány dolog a kereskedelmi pénzintézet tehetünk, hogy segítse a kisvállalkozások olyan pénzügyi eszközökre van szüksége kibocsátó bank váltó vagy csekk; részesülo lekötött betétek; nyújtó széf a biztonságos tárolására bizalmas iratokat, illetve egyéb fontos papírokat, forgalmazás, közvetítése és értékesítése a különbözo biztosítási igények treasury szolgáltatások, kereskedelmi banki, pénzkezelési és befektetési.

Mi egy bankár vagy banki központ tehetett a társaság lehet esni cím alatt muködo toke. Egy vállalati bank kezeli a különbözo rövid távú pénzügyi helyzet például a beruházások és az irányító dolgok, mint a biztosítással vagy olyan befektetések, nincs szükség nagy pénzösszegeket vagy hosszú távú szerzodések keretében. A cég a befektetések több, hosszú távon, és a társaság döntéseket hoz kapcsolódó struktúrák és a toke állóeszközök, mint például a lépés, hogy egy új épület vagy bovítése új jármuflotta esetében.

Vállalati bank kínál vállalati kötvények minosített vállalatok, ezek olyanok, mint a kölcsönöket, de nem pontosan. Egy kötvényt bocsátott ki, amely vállalat annak érdekében, hogy pénzt amit a vállalat igényeinek és szükségleteinek, mint például egy új épület, áthelyezése vagy egy új termék vonal. A kötés egy vállalat akkor tekintheto egy hosszú távú pénzügyi helyzet a lejáratkor egy éven belül kezdete dátum vagy idopont kibocsátó a kötvény.

Kisvállalkozások használó kereskedelmi bankok nem szükségképpen lehetosége kibocsátani vagy megvásárolni, kötvényeket, hogy pénzt, amire szükségük van, és ezért hivatkozhat a hitelek, általában a fedezetlen hitelek. Fedezetlen hitelek a kölcsönök, amelyek nem rendelkeznek biztosítékkal tárolni, mint például egy autó vagy ház. Ha egy vállalkozás nem stabil, vagy akiknek készpénzben fizetni a hitelezok és nem állományra vagy vásárolni anyagokat, majd egy kereskedelmi bank eloírhatja a vállalatot, hogy kimért az épület vagy jármu fedezetként a kölcsönt.

Társasági és kereskedelmi banki különbözik sok nemcsak a méret a cég üzleti és a pénzügyi intézménynek.

No comments:

Post a Comment