Pénzváltó Külföld használata Az ATM-kártya

Ha utazik kívül a ország, ahol a valuta nem fogadják el, akkor kap a legjobb árfolyamok használata esetén a hitelkártyával, bankkártyával vagy a bankkártyám. Ok kínál a legjobb ajánlatok tekintetében pénzváltási.

Bár az ATM-ek egy kényelmes módja megszerezni a helyi valuta elfogadható árfolyamon, nagy figyelmet kell fordítani használata esetén egy bank automatánál külföldön, mert bizonyos nemzetközi ATM-ek csak számokat, és nem ábécé a billentyuzeten, és még nem ismeri tuk nagyobbak, mint négy
Egy másik komoly hátránya with függoen Bankkártya pénzváltási az, hogy jár egy bizonyos díjak összege és a pontos összegét díjfizetési rendszerint elore nem ismert. Ezért, meg kell várni az elállási megterhelendo fiókból tudni a pontos tranzakciós díjak. Továbbá a díjak egyes ATM-ek lehet igazán nagy, amikor mind a külföldi bank és saját bankja (saját szülovárosában) díjat kell fizetniük, egyenként két végén a tranzakció.

Bár a Citibank és néhány más bankok az USA-ban, beleértve a Bank of America, egy tie-up a külföldi bankok (amelyek miatt az ügylet díjak alól az ATM-számlálók e bankok), akkor rájössz, hogy a Citibank díjak deviza díj 1 százalék a tranzakciós költségeket a dollárban annak érdekében, hogy lehetové teszik, hogy pénzt a fiókból egy Citibank ATM pult egy idegen országban. Még Visa, a MasterCard és az American Express díj az ésszeru árfolyam amely alkalmazható minden olyan ügylet csinál külföldi használata ezeken a kártyákon. Az egyetlen kivétel e tekintetben a Capital One pénzügyi kártya, ami nagyon utas-barát, és költségek további felár, még a legalább 1 százalék, ami általában terheli Visa vagy MasterCard.

No comments:

Post a Comment