Hogyan használjuk a recesszió jön ki Ahead

A közgazdászok még mindig vitatkozunk-e vagy sem azt, hogy ténylegesen be a recesszió. Függetlenül attól, hogy egy "hivatalos" kijelentése, sokan érzik recesszió-szeru hatásokat. Nekik ez nem számít, ez hivatalos vagy nem élnek vele most. A jó hír az, hogy tudod használni a recesszió jött ki elottünk, ha tudjuk, hogyan.

Terv a hosszú távú - Mikor jön a pénzügyek segít nézd meg a nagyobb képet. Felméri az Ön általános helyzetét, és meghatározza, hogy mit lehet tenni, hogy fejlessze 5, 10 vagy ak<ár 20 éve múlva. Összpontosítva a hosszú távú pénzügyi egészségügyi segít jobban kezelni az ideiglenes magas és alacsonyan fekszik.

Profitáljon pánik - csak azért, mert mások a dömping mit gondolnak rosszak beruházások ez nem jelenti azt meg kell is. Sot, akkor vegye fel néhány kiváló olcsón, és egy köteg alatt vagy azt követoen a recesszió. Ez nem vonatkozik a kizárólag a pénzügyi jármuvekre sem. Emberek elkezd eladás anyagi javak (autók, vakáció, bútorok), hogy azok révén, vagyis lehet kapni oket a fantasztikus kedvezménnyel. Akkor használhatja magát, vagy eladja a profit, a helyzettol függoen.

Ugrás a lehetoségek - Még mindig azt szeretnék, hogy óvatosak, de nem annyira óvatos, hogy hágó lehetoségeket, amikor be magukat. Tudd meg, vagyonokat történik bármilyen gazdasági környezet - miért ne lehetne egy magad most?

Ne légy hülye - Ez közvetlenül kapcsolódik sem pánikba. Például, ha úgy érzi pénzügyi nyomás kaphat oly kétségbeesett újraindításakor making ostoba döntéseket. Ez olyan, mint egy szerencsejátékos, hogy le az utolsó dollár és elhelyezés ez minden 1000-to-1 hosszú lövés. A legjobb módja ennek elkerülése érdekében az, hogy egy stratégia és ragaszkodnak hozzá.

Tokeáttétel, hogy - Target azok a dolgok, hogy az emberek inkább szüksége, ha kevesebb a rendelkezésre álló jövedelem. Mi az, amit ok szükség több, nagyobb valószínuséggel nem, vagy valaki nem nekik? Egy dolog az emberek általában nem áll kezdeni a dolgokat magukat. Helyett a kifizeto 30 dollár egy olajcsere, fogják csinálni magukat. Ebben a példában is eladni egy egyszeru do-it-yourself autóápolási útmutatót, vagy kedvezményt biztosítunk olajcsere.

Csak azért, mert lehet, érzi hatását a recesszió ne jelenti azt, hogy ne jöjjön ki elottünk. Alkalmazni a fenti technikákat és kezdesz csodálkozó, amiért az emberek folyamatosan beszélnek "nehéz idokben", amikor csinálsz jól.

No comments:

Post a Comment