Pénzügyi Befektetési információk sorozat EE Takarékkötvények

Takarékkötvények állnak vásárolni a különbözo típusú. Az egyik típus a sorozat EE megtakarítások kötés. Elbírsz minden érintett a beruházással online, beleértve a beszerzés, megváltó vagy a kezeléséhez. Segítségével az interneten jön sok kényelem.

Ha van bármilyen kérdése van ezekrol megtalálja oket az interneten számos különbözo helyszínen rendelkezésre áll. Kaphatunk információkat a különbözo típusú, és milyen a különbség közöttük, akkor is talál a kamatlábak és megtudja, mennyi a megtakarítá
A sorozat EE Takarékkötvények vásárolják felénél névértéken. Például meg lehet vásárolni a kötvényt dollár értékben 100 összegének 50 dollárt. A legnagyobb összeg, amit vásárolhat egy naptári évre $ 5000. A kötvények amelyek vásárolt most már húsz éves futamideju számukra a határido elott adták ki. Ezek a kettos azok értéke a húsz év.

Mint a sorozat I Takarékkötvények kell lenniük legalább egy éves, mielott készpénz oket, kivéve bizonyos körülmények között. Ha ezek beváltása elott legalább öt évig kiadásának akkor kap büntetést az utolsó három hónapban érdeke. Kamatot az ilyen típusú megtakarítások egy fix kamatozású. Értékének növekedése minden hónapban és súlyosbítja semiannually.

Vannak bizonyos korlátozások, aki saját megtakarítási kötvények. Néhány ezek a korlátozások, meg kell lakóhelye az Egyesült Államokban, ha nem él az USA-ban van egy polgár, és egy amerikai címe a nyilvántartásba, függetlenül attól hogy hol lakik, akkor a saját számukra, ha egy civil munkavállalók, és a kiskorúak számára megengedett, hogy saját oket.

A kapott kamatok az Ön kötvényeket kell jelenteni az Ön szövetségi és állami adóbevallásokat. Ez lehet tenni két különbözo módon is. Ezek a készpénz és az eredményelszámolás elve alapján. Tudod jelentés érdekében, ha megváltsa oket, vagy évente. Ha úgy dönt, hogy ezt az évente meg kell erre a továbbiakban is minden évben és minden az Ön eredményszemléletu típusú értékpapírok.

No comments:

Post a Comment