A közelgo összeomlása az USA dollár

Az Egyesült Államok dollár szinte bizonyosan összeomlik. Ma az értéke USD mintegy 4 cent, vagy kevesebb. Ez túl logikus érvelés, hogy miként a kormány esetleg úgy vélik, hogy továbbra is nyomtatni egyre több és több dollárt nélküli eszközöket Hátra dollár. Minden Dollar ha a nyomtatás, teszi minden egyes dollár a többi meglévo kevesebbet érnek.

Miközben széles körben tudják, hogy minden amerikai "pénz", hogy már csak körülbelül 30-10%-a valójában létezik kemény valutában. A Federal Reserve
, Ahol, mint te meg kell orizniük pénzeszközök betét bankszámláját, mielott írsz az ellenorzés, ez nem így van a FRB. A helyi bank is meg kell orizniük pénzeszközök betét egy bank felettük, általában a FRB. The FRB azonban NEM követelmény a pénzeszközöket a betétben bármikor bank fölöttük. Tehát az amerikai dollár semmi több, mint egy váltó jegyzet AKA FRN. FRN által ténylegesen rossz ellenorzéseket.

Szóval miért ne úgy gondolja, hogy szükség van alapokat elhelyezéssel a bank feletti téged, és helyi bank köteles az alapokat a betétben egy bank fölöttük, de a FRB nincs szükség sem az általuk alapok letéti egy bank fölöttük. Így a dollár nem más, mint egy rossz csekket. A macska ki a zacskóból, és több bank és más részein élok a világ most már rájönnek, hogy mi muködik egy hamis banki rendszer.

Szerint FRB saját honlapján és a kutatás, a kiigazított monetáris bázis több mint megkétszerezodött az elmúlt 6 hónapban. Nézd meg az FBI saját kutatási oldalon erre: http://research.stlouisfed.org/publications/usfd/ nézd meg amit akarsz itt, de szeretnék rámutatni a link az oldal 3 ezen az oldalon hogy támogassa a tényre, hogy a az államiak saját bevallása valaha is TÉNY nott a monetáris bázis 100%-ban az elmúlt 6 hónapban!

Ez mit jelent? Ez azt jelenti, hogy ha már 1000 Ft a bank 6 hónappal ezelott, ma érdemes feleannyi, és nem $ 500 dollárnál nem ér egy dollárt. Rövid ido alatt mindenki fog rájönni, hogy a dollár birtokukban voltak leértékelodött további 50% csak az elmúlt 6 hónap. Képzeld el, mi fog történni a következo 11 hónapra. A dollár, mint tudjuk meg fog halni. Mi a következo lépés? Eloször volt az SDR, akkor volt az Amero és most van a Dey kialakulóban. Mi jön? hiperinfláció követi összeomlása. Kereskedelemben a dollárt az ezüst, és akkor kap ki ezt elég pénz a takarmány-családját. Tartsa az dollárt és minden nap lesznek ér kevésbé, és hamarosan lesznek csak jó néhány dolgot. Bárki, aki egy USD El kell fújni az orromat ezek olcsóbbak, mint a szövetek!

No comments:

Post a Comment