Fix kamatozású jelzálog ajánlatok

Fix kamatozású jelzálog jelzáloggal, ha a havi kifizetéseket felfüggeszti az azonos idoszakban a jelzálog üzletet. Sok hitelfelvevok ilyen típusú jelzálog, mert ez ad nekik biztonságot feletti havi kifizetések közötti idoszakra az üzlet. Mások vonzza ezek az idok, amikor az érintett, hogy a kamatlábak is emelkedik az elkövetkezo hónapokban. Miközben az a nyilvánvaló elonye bizonyossággal fizetés is lehetséges, hogy a hitelfelvevok sikertelen lehet felismerni a potenciális hatása a pénzügyi amiko
Becslések szerint a több mint 1,3 millió fix kamatozású jelzálog fog véget 2007-ben. Sok ilyen volt tett ki 2004-ben és 2005-ös év jelzálogkamatok szignifikánsan alacsonyabb volt, mint manapság. Már kezd látni rengeteg ember küzd a jelzáloghitel-támogatások. A legújabb kutatások származó mform.co.uk azt mutatja, hogy akár 8 millió ember küzd most a törleszto részletei. Valószínu, hogy azokkal, akik jönnek a végére, hogy fix kamatozású jelzálog érezhetoen csipet leginkább. A növekedés a havi kifizetések átlagos jelzálogkölcsön egy tipikus általános változó kamatozású ma képest egy olcsó két évre fix kamatozású jelzálog tett ki 2005-ben lehet több mint 60%. Ez nyilvánvalóan hatással senki pénzügyeirol, ha nem a költségvetésben.

Szóval mit tudsz tenni? Valamint az a tény, hogy a 2. és a három éves fix kamatozású jelzálog már nem olyan olcsó mint volt 2005-ben. Ezért a legtöbb, amit tehetünk, meg minimalizálása a költségnövekedést, hogy lesz. Ezt a legeredményesebben a megnézi a teljes piac - a jelzálog-összehasonlítás helyszínen, hogy összeveti a hitelezok szükséges ehhez. De ne csak nézz általános mértékének - nézd meg a valós költség a jelzálog-idoszak alatt az üzlet kívánt. A legolcsóbb valós költség esetleg nem a legolcsóbb általános mértékének!

És egyszer van az új jelzáloghitel foglalkoznak, mindig tartsa a szemét a kamatlábak idonként a lejárat elott, hogy tudja hatását volna be a pénzügyek, ha kellett, hogy olyan új jelzálog ki.

No comments:

Post a Comment