A Titok a pénzügyi szabadságunk

Találkozom az emberek szinte minden nap hallom a pontos ugyanazt a dolgot. Szeretnék több pénzt. Ez nem lesz az elsõ alkalom, hogy én írtam ez és ez biztosan nem az utolsó alkalom sem. Ha szeretne több pénzt, majd akkor gondolkodni, mint a gazdagok. Természetesen magától értetodik, hogy a "gazdag" határozza meg, te és senki más. Tehát, ha élnek a pénzügyi életmódot akarsz, akkor igen, ön gazdag. És igen, meg kell mind arra törekszünk, hogy lett gazdag. Ez azt jelenti, meg kell gondolni, mint gaz
Gazdag ember nem használja a lottón részeként nyugdíj tervét. Azt is nem csak használja a sorsoláson, és az ujját átlépo abban a reményben, pénz szerzés. Szegény ember ezt, és ha nyer ez nem tart sokáig a számukra, hogy menjen át a pénzüket és a végén ott, ahol elkezdték. Vannak sok mentség arra, hogy miért van nem gazdag. Amint elkezdi szavalt ezek kifogások lesz, ugyanis, hogy azok igazságok helyett kifogások. Ha azt szeretné, hogy gazdag, akkor itt az ideje, hogy ne azzal is. Szegény emberek mentegetozni. Gazdag emberek pénzt tekintet nélkül minden körülményt.

Én már hallani. Hallom az emberek mondván: "A pénz nem minden." Nem hiszem ez nem minden, de nem minden. Kapcsolatokat nem minden, a fizikai egészség nem minden, és tudod mit, spiritualitás nem mindent sem. "A pénz nem vásárolnak boldogságot." Hát nem csinál mást. Önnek, hogy egyensúlyt minden pillére, és magában foglalja a pénzügyeket. Majd engedett be egy titkot. Emberek, akik e kifejezések fent van .... kitört. Ezek a mondatok jöttek létre a két okból egyet, hogy az emberek jobban érzi magát a szegény, hogy két, annak biztosítására, hogy az emberek nem elhelyezés azok valamennyi összpontosít csak a pénzügyek. Azonban, hogy azt mondta többsége az embereknek, hogy ezeket a tört.

Útján, függetlenül a munkád lehetsz gazdag. Nincs isn'ta egyetlen gazdag és / vagy sikeres ember kint támaszkodik egyetlen jövedelemforrást. Még hogy valaki, mint Tiger Woods. Tesz milliókat csinál amit szeret, és emiatt o kiterjesztéseket, valamint sok más bevételi források. A legtöbb ezek passzív jövedelem. Biztos dolgozik egy kicsit értük, de sokkal több idot tölt csinál, amit szeret, akkor csinál, mit vesz, hogy folytassák a bejegyzések.

Start korlátozás ki passzív jövedelemforrások és igen, ha szeretnénk, hogy valódi változást a pénzügyi jövoben fogsz csinálni, hogy bizonyos típusú értékesítés. Sajnálom, de ezek a tények. Amikor látod, Tiger Woods a TV csinál kereskedelmi, mit gondol o csinál? Ja, õ eladás. Ez csak történik formájában hatásos. Meg tudod csinálni ezt is. Talál valamit, hogy Ön szenvedélyes és akkor több mint boldog-hoz mond emberek róla. Ha Ön szenvedélyes valami, akkor ez a szenvedély nem fog találkozni az emberek, ha közölve róla, és megveszi. De ha nem, te nem érdekel, mert még mindig szenvedélyes mit csinálsz és tudod, hogy ez mibe kerül Önnek változtatni a pénzügyi sikert.

Ha meg akarja találni több kifogás, hogy miért nem lesznek gazdagok, akkor ülünk, és néhány beszélgetések tört az emberek. Ok lesznek boven. De ha készen állsz, és én értem igazán készen, akkor ma van a nap, hogy változás. Fog tulajdon az Ön pénzügyi jövojét és kezdetét vizsgálja egyre több bevételi forrásuk. Talál valamit, te szenvedélyes és elkezd hatásos emberek róla. Tudom, hogy benned ennek elérése érdekében, de a lényeges kérdés, ugye ...

No comments:

Post a Comment